WordPress website laten maken

Heeft jouw onderneming een nieuwe website nodig? Onze creatieve, marketinggerichte WordPress specialist gaat hier samen met jou (op ons kantoor in Amsterdam of telefonisch) over brainstormen. Zo bepaal je zelf tot in detail het design van je nieuwe website, de inhoud en de functionaliteiten.

Webdesign aanvragen Bekijk voorbeelden

Wanneer potentiële klanten op de website van jouw bedrijf terecht komen is het belangrijk dat ze in een oogopslag kunnen zien wat jouw onderneming voor hen kan betekenen. Je hebt maar een kans om een goede eerste online indruk te maken en een concurrent is slechts een paar klikken verwijderd. Ons professionele website design zorgt ervoor dat jouw potentiële klant geboeid is en blijft zodat hij jouw onderneming kan leren kennen om vervolgens voor jouw product of dienst te kiezen. Onze creativiteit en marketing expertise zorgen ervoor dat jouw product of dienst nog beter in de markt gezet wordt met het oog op maximaal rendement.

Ideastudio is het web bureau van Amsterdam, gespecialiseerd in het designen van responsieve WordPress websites 

Ons responsieve design houdt in dat onze websites ontworpen worden zodat de vormgeving van de site zich aanpast aan het apparaat waarop het weergegeven wordt. Daardoor presteert jouw website uitstekend op zowel een desktop, tablet als een mobiele telefoon. Zo hebben jouw website bezoekers op ieder apparaat een optimale gebruikservaring.

Je ontvangt altijd een concept ontwerp van jouw nieuwe responsieve WordPress website vooraf, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Onze Werkwijze

Met een creatief idee op weg naar succes

De voordelen van een, door onze WordPress specialist, op maat gemaakte WordPress website 

  • WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) en niet zonder reden. Als het CMS juist en geheel naar jouw wens is ingesteld door Ideastudio, dan is het super gebruiksvriendelijk.
  • Dit zorgt ervoor dat je in de toekomst eenvoudig zelf je content beheert. Bij oplevering van de website leggen wij je uit hoe je dit doet. 
  • Tevens stellen onze WordPress specialisten de techniek van de website zo in dat je goed scoort binnen de zoekmachines. Een website opgeleverd door Ideastudio is zoekmachinevriendelijk (SEO-proof). In combinatie met SEO teksten is jouw website extra goed vindbaar voor potentiële klanten.
  • Een agenda of reserveringsmodule op je nieuwe website? Op het gebied van technische integraties, met bijvoorbeeld je eigen CRM en plugins is vrijwel alles mogelijk.
  • Jij bepaalt het design van de website tot in detail zodat het naadloos aansluit op jouw huisstijl. Heb je nog geen huisstijl of is jouw onderneming toe aan een nieuwe huisstijl? Hierover brainstormen wij ook graag met je. 
  • Jij bepaalt het design, wij maken de website gebruiksvriendelijk en responsief.
  • Wij zorgen ervoor dat jouw website veilig is, bij oplevering is jouw website voorzien van een SSL certificaat. Al je dataverkeer is hierdoor veilig en versleuteld. 
  • Heb je al een website? Dan zorgen wij ervoor dat de migratie naar de nieuwe omgeving soepel verloopt.
  • Ook na oplevering staan onze WordPress specialisten voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. 

Wat kost een WordPress website op maat?

Een simpele onepage WordPress website op maat begint vanaf €750,- Voor een uitgebreide WordPress website kun je vanaf €1500,- al bij ons terecht. De kosten voor een Woocommerce webshop starten bij €1500.

Woocommerce webshop specialist uit Amsterdam

Tevens zijn wij gespecialiseerd in Woocommerce webshops. Alle informatie over Woocommerce webshops vind je hier. 

Dé WordPress specialist van Amsterdam staat klaar om met jouw nieuwe website aan de slag te gaan.

Je bent van harte welkom om met onze WordPress specialist, op gepaste afstand, te brainstormen over jouw nieuwe website op ons kantoor in Amsterdam. Of bel ons voor een telefonische afspraak of video meeting.

Webdesign aanvragen Bekijk voorbeelden